Vi har udarbejdet en nem pakkevejledning, som du med fordel kan tage udgangspunkt i, når du skal pakke dine defekte skærme. Pakkevejledningen kan være fordelagtig at tage udgangspunkt i, hvis du har flere skærme, som skal sendes til vores adresse. Ved at følge vores pakkevejledning undgår du, at ødelægge dine skærme og LCD’en yderligere. Du vil alt andet lige øge sandsynligheden for, at kunne sælge flere af dine defekte mobil og tablet skærme til os.

Når du har pakket dine skærme sikkert ned anbefaler vi, at du følger vores guide til hvordan du nemmest og hurtigst sender dine skærme og minimere behandlingstiden. Du finder guiden her.

1.

Placér LCD-skærmene med bagsiderne vendende mod hinanden og med flexkablerne i samme retning. Dette beskytter LCD-skærmene og gør, at skærmene fylder mindre.

Defektskærme.dk vejledning step 1

2.

Placér to par LCD-skærme forside mod forside, som vist på billedet, og vær sikker på at alle flex kabler vender samme vej.

Defektskærme.dk vejledning step 2

3.

Du bedes samle 5 par skærme, som i alt vil udgøre et sæt af 10 LCD-skærme. Disse 5 par vil være samlet forside mod forside. Pakning af mere end 10 LCD-skærme som et sæt øger risikoen for brud.

Defektskærme.dk vejledning step 3

4.

Fastgør hvert sæt af 10 LCD-skærme i bobleplast eller andet beskyttende materiale. Indpakningen skal være stram nok til, at LCD-skærmene ikke flytter rundt, men ikke for stramt så trykket kan skade skærmene. BEMÆRK: Hvis du ikke har bobleplast, er det bedre at bruge en elastik og avispapir rundt om 10 skærme ad gangen end slet ikke at bruge indpakning overhovedet.

Defektskærme.dk vejledning step 4

5.

Placer sættene af 10 skærme i kassen. Brug et lag af bobleplast, krøllet avispapir eller andet materiale til at ligge i bunden af kassen. Det er bedst evt. at fylde siderne i kassen efter du har lagt nogle skærme ned. Slut af med krøllet avispapir eller godt med bobleplast i toppen af kassen.

Defektskærme.dk vejledning step 5